Onsdag

Ojj vad jag är dålig på att uppdatera just nu, men livet är FULLT kanske man kan kalla det.. haha.. Praktik på dagarna, sen hem och träna hundarna, ha WP träningar och allt annat.. Den här veckan har jag inte kommit hem förrns vid 20-21 tiden varje dag..!! Hektiskt, ja lite grann.. Men faktum är att jag trivs... Och bara tanken på att skolan snart är slut får mig att bli tårögd.. =(

Ska göra en liten snabbuppdatering tänkte jag iaf.. haha...

Helgen:
I fredags vart det först att gratta svärfar, gubben (förlåt hihi) har ju fyllt år.. Men du ser ju fortfarande ut som 25 så vem klagar.. haha... Efter det for vi mot Suzzie och Per för att spendera hela helgen där.. Skitmysigt, trivs verkligen med dom... Och naturen där dom bor, det är som att åka på spa.. Ja, jag skulle kunna flytta dit någon gång i framtiden.. Underbart ställe.. Suzzie och jag gick till kvarna både på lördag förmiddagen söndag förmiddagen.. På lördagen när vi va påväg hem ringer en glad per och berättar att en viss tysk jaktterrier driver rådjur.. Gissa om jag och Suzzie vart glada.. Så då vart det hem och vänta in gubbarna.. Vi firade det med att äta en SUPER DUPER god Tjälknöl som Suzzie gjorde med potatis, champinjonsås och rödavinbärsgele.. Det va verkligen skit gott, så det tänker jag bjuda min vackra mamma på snart hade jag tänkt.. =D
På söndagen när killarna jagat klart och vi promenerat klart så for vi till borlänge och shoppade lite.. För min del vart det en biabädd till hundarna, största modellen.. Alltså 100x120cm.. Och lite ben till voffarna oxå...

Praktiken:
Går super bra.. Jag trivs verkligen jätte bra och jag får vara med och sälja bilar.. Det e jätte kul.. =) Jag pratiserar på MÖLLER bil i Sala.. Och där skulle jag kunna tänka mig jobba, trevligaste personalen, bästa bilarna och helt okej arbetstider... Passar mig alldeles perfekt.. haha..

Igår va jag och staffan och shoppa, tänkte visa det i bilder så bloggen blir lite roligare.. =)

Jackan jag köpte:
 

Biabädden jag köpte (fast min e svart):


Boken "Ledarskap med Cesar av Cesar Milla"


Björk and Berries bodybutter med smultron doft.. =)





söndag

Ligger i sängen nu, ska sova alldeles strax.. Tänkte bara skriva några rader så ni vet att jag lever.. haha.. I helgen har jag vart hos Suzzie och Per.. Staffan och per har vart och jagat och jag och suzzie har haft trevligt.. Umgåts och promerat med hundarna.. Jag uppdaterar mer i morgon om vad vi gjort i helgen.. Tusen tack för en underbar helg.. Det har vart jätte kul och skönt att komma bort några dagar.. Vi saknar er redan..


Tisdag

Idag gick jag upp i skaplig tid för att kolla på Maja i min klass som va på Tv.. Sen har det vart plugga till tentan idag..  Sen for vi till Staffans mormor och morfar och tog en fika.. Trevligt och gott.. hehe.. Hon bjöd på typ lussebullar.. Svin gott, varma och helt saftiga.. SMARRIGT.. Sen vart det hem och plugga lite till.. Och när jag pluggat lite så vart det ut och träna med hundarna.. !!

Dom va verkligen jätte duktiga idag.. =D Jumjum fick dra 20 kg och Nellie 15 kg.. Eftersom det va lite lättare vikter så fick dom dra lite längre.. Det va nemas problemas för båda hundarna..!! Riktigt duktiga mina guldklimpar.. Efter träningen gick vi på en promenad så dom skulle få gå av sig och rasta lite...!! Och efter det har dom sovit när jag förstökt att plugga igen...

I Söndags glömde jag skriva att jag fått en massa pressenter av min älskade mor..!! I fredags när vi kom dit så hade hon en pressent till mig, 4 par trosor från New Body.. Riktigt bra kvalite och sköna är dom oxå.. Det fick jag för att hon "bara ville köpa en pressent till mig och syskonen".. Så sött..!! Och i Söndags fick jag ett armband av henne, ett SNÖ of sweden armband.. Riktigt fint, och detta fick jag för att jag satt barn och hundvakt..!! TUSEN TACK MAMMA.... Du är bara för go...!! ÄLSKAR armbandet och trosorna är riktigt sköna....!!

Just nu är jag JÄTTE glad... Fick glada nyheter ikväll, vissa vet vad jag menar, andra inte.. Men tro mig, snart avslöjar jag vad det är..=) hihi...!!


söndag

Så, då va det söndag igen.. Och helgen har flygit iväg med en himla fart tycker jag.. Igår när Jesper hade laht sig så tog jag och staffan ett bubbel bad.. Verkligen jätte mysigt.. Vi släkte ned i badrummet så bara ljuset från badkaret (dom har disco ljus i badkaret när man bubblar), satte på musik och sen rådde vi bara om varann... Gu så jag saknar badkar... När vi båda två såg ut som pensionärer, skrynkliga så gick vi upp, jag pratade en stund med Melina och staffan kollade på Barcelona matchen...

Idag gick jag och hundarna upp ganska tidigt, dock va Jesper redan uppe.. hehe... Jag gick ut med hundarna sen vart det frukost... Och sen bar det iväg på WP träning.. Idag va det en riktigt bra träning och jumjum är bättre än någonsin... Är så himla stolt över jumjum... Jesper fick träna Nellie och det gick jätte bra det med.. Tråkigt nog så hade jag inte med kameran.. =(( Jajaj.. Nu sitter jag i soffan och slappar.. Skriver kanske mer ikväll.. Kram på er alla söta..


Lördag

Sitter hemma hos mamma just nu.. Lillebror leker med hundarna och jag har nys klippt klorna på alla 4.. Alltså har jag klippt 16 tassar idag.. Duktiga jag... haha.. För inte så länge sen va vi ut på en runda med alla hundarna, Nellie och Molly fick leka lösa på gärdena..!! Dom andra två fick snällt gå i koppel.. Mamma e på kryssning så jag hundvakt och barnvakt..

Igår va jag hos Daniel med Veronica och drack lite vin och hade det skit trevligt.. =) Tusen tack för en kalas kväll.. Nej nu ska jag träna lite hundar.. Skriver kanske mer sen.. Kram på er alla söta..


Torsdag

En snabb uppdatering nu igen.. haha.. =) Har nyss klippt staffan, eller rakat ska man väl säga... Sen tog jag en snabbdusch efter det...

Igår körde vi en lång DW runda med Irene och Henrik med Magda.. Vi va ute i nästan 2 timmar med hundarna.. Jumjum drog mellan 15-25 kg hela rundan, Nellie och magda körde 10-15kg hela rundan..!! Jätte duktiga alla tre... Nemas problemas för någon av dom.. HELA rundan.. =D Sen vart det stresching innan vi åkte hem.. 

Jag har hittat min dröm hudlotion, men kommer inte ihåg vad den heter.. =/ Ska iaf köpa den nästa vecka.. =D Skriver i morgon vad den heter, men den lukar iaf gudomligt.. SMULTRON...  <3


Tisdag

Då har man avklarat ännu ett avsnitt av Desperate Housewife.. Klockrent som vanligt... Jag verkligen älskar den serien.. Skulle inte klara mig utan den.. =)

Vill tacka alla underbara som komenterar, det är verkligen jätte kul att få komentarer.. Jag jobbar på att bli bättre på att själv komenterar, och jag tycker nog att jag blivit lite bättre.. =)

Förlåt att jag ej skrivit på ett tag, men jag har haft fullt upp med skolan, WP-träningarna, annan träning av hundarna och såklart att umgås med min andra hälft... Staffan såklart... Träningen med hundarna går jätte bra och jumjum e nog i sin finaste form just nu..!! Matte är överlycklig, Nellie är lite rund efter löpet.. Men vi jobbar på att få bort överflödet.. haha...

I Lördags va M och M här med barnen och kollade på fotboll och var sociala.. Verkligen skit trevligt.. =) Det va ju så länge sen vi sågs sist.. Har saknar er massor..

I Sändags så va jag hos Veronica och grattade hennes dotter som fyllde år. Tiden går så himla snabbt.. Vi fikade, lekte och snackade.. Mycket trevligt det med.. Hinner ju inte med att umgås med folk just nu.. Lite tight, men jag försöker så gott jag kan.. Saknar alla mina vänner otroligt mycket..!! Bara så ni vet tänker jag på er massor..!!

Pratade med C på telefonen igår, och det verkar som JÄTTE bra nyheter.. Säger inte vad eller så, men jag kan ju avslöja att det förmodligen blir tillökning i familjen i December... Så håll tummarna för oss nu..!! Suzzie, du vet nog vad jag menar.. =))) =))

Nu ska jag sova lite.. Men ni har iaf fått en kort uppdatering nu, skriver mer i morgon..!! Kram på er alla söta..


Lördag

Sådär, nu e det lördag och jag har nog vart lite effektiv allt.. =) Gick upp vid nio tiden och gick ut med mina 2 hundar först... Sen fick Winnie följa med ut och leka.. Hundanrna tyckte det va kallt och ville mest hem igen. haha.. Igår satt jag mest i soffan hela kvällen, va så trött efter skolan.. haha..! Sen kom staffan hem och vi åkte till Ica Åkrahallen för att hämta mitt paket som kommit.. =D Båda två jeansen satt perket och även mina nya leggings.. Dock va skjortan för tight i axlarna så den måste jag byta.. Hoppas den finns i en storlek större.. Vill VERKLIGEN ha den.. Den är ju så himla fin.. <3

Igår när staffan kom hem så fotade jag Winchez lite.. Myspojken, här kommer lite bilder på honom...
















Sådär, en liten bildbomb på herrn..!! Visst är han fin.. =)
När vi kom in från våran prommis så dammsög jag och skurade hela huset.. =) Så nu lutar det riktigt gott hemma.. =) Snart kommer min älskade staffan hem, då blir det en pizza lite snabbt innan kusin kommer och hämtar Winne.. =) Skriver nog mer ikväll.. Kram på er alla..!


Torsdag forts..

Japp, nu har vi haft Winne i några timmar.. Och allt går som på räls, bra mkt bättre än förväntat.. Inte för att jag trodde de skulle gå dåligt.. Winne struntar i mina vovvar, och mina vobbar strunat i Winnie..!! Var ute på en lite längre promenad med Winne och han skötte sig klockrent då med.. Mötte 2 hundar, varav en gjorde utfall mot winnie, men han fortsatte bara frammåt och brydde sig inte.. =) Vi har gosat och han har legat i famnen på mig.. Sötisen.. Sen har han tvättat lite med mig.. Nu ligger jag och myser med nellie i sängen.. =) Ska sova nu så jag kommer i tid till skolan.. Sov så gott alla söta.. !
P.s kameran e i bilen så kort kommer i morgon.


Torsdag..

Idag fick vi sluta tidigare, så jag och Ida satte och på bussen hem så ringde jag min underbara mamma och frågade ifall hon ville skjussa hem mig från sala idag.. Och det gick bra, tusen tack mamma. Du är underbar..!!! När jag kom hem så vart det tända en brasa, ta en prommis med hundarna och fixa med hundmaten som idag, jag ska nämligen prova ny mat på Nellie.. Hört att den är jätte bra.. =) Så fick vi olewo morötterna till hundarna och laxoljan.. Så nu är förådet fullt igen.. =) Känns skönt.. En maskin med tvätt har ju hunnit med oxå, effektiva madde idag..

Nu sitter jag och väntar på att min kusin ska komma med deras hund som vi ska passa tills lördag.. =) Ska bli jätte kul att få lära känna honom bättre, och sen i början på december ska vi ha honom i 2 veckor.. Han är en otrolig skönhet.. Och är lite lik jumjum i tempramentet, så det e inte svårt att älska honom.. =) Tänkte försöka få ett foto på honom sen så kan jag visa er som läser vilken skönhet han är.. !! Nej nu kommer dom snart.. Skriver mer ikväll.. Kram på er alla.. =)


Tisdag...

Ännu en dag i skolan.. Kul som vanligt, men satan vad mkt vi har att göra nu.. Men men.. Det handlar ju bara om 8 veckor till så det ska vi nog stå ut med.. Idag så lunchade jag med storebror...!! Har verkligen saknat dig, så det här måste vi göra om lite oftare.. Gott och ruskigt trevligt.. =) Sen fick han följa med mig och shoppa lite, det vart en snygg skjorta som han va med och valde.. Sen vart det till att springa tillbaka till skolan.. Efter skolan gick jag , Lovisa och Ida på Gina och tittade.. Jag köpte ett par mörka jeans leggings.. Skit snyggt, får se ifall jag har det i morgon.. =) I morgon hoppas jag kläderna jag beställt kommer, 2 par jeans, ett par jeans leggings och en till skjorta.. =D Tror det blir skit snyggt.. Ja, jag vet att det blir mkt kläder nu.. Men min garderob börjar tryna bort, snart ekar det i den.. haha.. Så det va verkligen behövligt med lite jeans.. =)

Idag har hundarna fått vilat, jag har pluggat och kollat på desperates housewifes.. Åhhh vad jag älskar den serien.. =) Sen kom staffan hem och han fick kolla mina nya kläder, och han gillade det.. Kul kul... Nej nu måste jag plugga lite till.. I morgon ska vi ha möte med projekt gruppen på Schellins konditori, vi ska ta en frukost där och fixa med våra två projekt.. Kalas... =)

Kram på er alla söta.. =)


......

Tusen Tack Lotta.. =)
Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är för min nya layout på bloggen, den e grymt fint, och jag är verkligen jätte nöjg.. =D Ni finner hennes blogg nere till höger "Design by" eller under länkar "lottas blogg"..

Idag har jag haft fullt upp, vill verkligen ha lite fler timmar på dygnet, min dag såg ut såhär..

-Åka till Möller och prata om praktiken..
-Arbetsförmedligen och lämna ett papper
-Fylla på busskortet..
-Handla
-Skicka papprena till sten


Allt detta är gjort och jag e nöjd, nu ska jag bara läsa lite sen ska jag sova.. =))
Idag har jag gjort sessongens första brasa inne, och det e verkligen skit mysigt nu.. =) Sen har jag haft massa levande ljus.. Mysfaktos 10 här hemma.. =D Annars har jag inte gjort så mycket här hemma.. Ska läsa lite nu, skriver mer i morgon.. Kram på er alla söta..  


tuff helg..

Full fart hela helgen kan man väl säga.. Eller fredagen vart lugn, jag låg hemma och kollade på tv med jyckarna.. Åt lite godis och hade det mys.. Medans staffan var på spelkväll med några jobbar kompisar, tror han hade jätte kul för han kom inte hem förrns efter 01-tiden.. Ja va vaken, men somnade ganska snabbt när staffan kom hem..

Lördagen gick vi upp tidigt för att åka till örebro och hälsa på en kille som va intresserad av Sigge, så vi träffades och lät Sigge och hans hane träffas.. Dom lekte på ute och hade kul, sen for vi till karlskoga för att se ifall hundarna funkade lika bra inne, men det gjorde dom inte tyvär..=/ Till en början gjorde dom det, men började bråka lite efter ett tag.. Sen begav vi oss hemmåt.. Sigge med oss hem, vi disskuterade och sa att eftersom det inte funkade klockrent och pojkarna nästan va lika gammla så letar vi vidare..

Söndagen så va det först WP träning, Det va Jumjum, Nellie, Magda och Chabo som tränade.. Vi körde backträning och alla 4 hundarna va super duktiga.. =D Knatade på i backen och ingen hund krånglade.. Dom fick jobba på bra och jag tror alla 4 hundarna va nöjda efteråt.. =) Efter träingen for vi till Pappa's Mormor som fyllde 85 år..!! Grattis.. Hon bjöd på lunch, sen tårta och kaffe...!! Mycket trevligt, att träffa gammla släktningar som ja inte träffat på säkert 10 år... !!

Nu ligger jag i sängen och skriver..!! Ska snart ut med hundarna, sen in till stan och fixa lite ärenden.. Skriver mer sen..!!
Sigge nybadad.. =)


Jumjum Nybadad...

Ha det så bra alla söta..!


ont...

Vaknade i lagom tid i morse, gick upp och hade världens magknip.. Men tänkte att det blir nog bättre så jag smikade mig, försökte stoppa i mig en macka sen tog jag en sväng med hundarna.. Men det vart inte bättre, va som att någon satt en kniv i magen på mig.. =/ Ringde och sjukanmälde mig, tråkigt.. =*( Mitt på dagen så försvann magknipen, och jag fick min mens.. Ja, det berodde på mensen.. Och nu har jag mensvärk.. SUCK...!

Tog iaf en långpromenad med hundarna på eftermiddagen... Vi gick till ett ställe där alla tre fick springa lösa och leka.. Det va verkligen uppskattat av herrarna som inte är lösa allt för ofta.. =) Dom lekte, jagade varann och hade dragkamp med en pinne.. hehe .. Sötnosar.. Sen påväg hemmåt så skulle jag gå över några åkrar för att gå en väg jag tänkt prova länge men inte gjort pga av att bonden har odlat på dom åkrarna.. Sagt och gjort började vi knata över den första stubbåkern, och där mötte vi 2 rådjur..  Nellie och Sigge vart galna och ville jaga dom, och jumjum skötte sig som alltid.. Vi knatade vidare och mötte 2 nya rådjur.. ! Rätt fina djur faktis.. Nåja, efter kanske 15 minuters knatande på stubbåkrar så kom vi fram till att vi gått för långt.. Vi skulle nämligen över en å.. Och vi hade missade stocken som ligger så man kan gå över.. Så vi knatade tillbaka..! På andra sidan ån va gräset så högt att det kittlade mig på kinderna, jag vart nojjig eftersom jag inte såg marken.. Det kunde ju faktis vart orm eller andra djur på marken.. Jag knatade rakt in i ett träsk utan att se det, blöt och svettig var jag.. Och 2 timmar senare va vi hemma jag och hundarna, blöta och svettiga.. Hundarna är iaf jätte trötta och glada..

Här kommer lite bilder från prommisen..
Först ut är Sigge..


Sigge och jumjum leker..




Sigge leker med pinnen..!!


Ekonomi

Idag har vi haft ekonomi hela dagen.. Och trot eller ej, men jag fixade det galant, och fattade till och med läraren.. haha.. Ja som ni kanske förstår är jag värdelös på matte... Ja hela dagen satt vi och räknade matte, inkomster, intäckter, utgifter, osv osv.. hahaha.. Någonting har jag iaf lärt mig.. =)

Efter skolan begav jag mig till Nanna och barnen... Vi började med en tripp till lekparken.. Lekte massor med barnen, dom åkte rutshekana och lekte i sanden.. Sötisarna..! Sen gick vi hemmåt och åt god mat, badade barnen sen vart det massa bus i soffan.. Mår så bra med barnen..! Dom är så himla goa och glada jämt..!

Nu ska jag sova.. Kram på er alla..!


RSS 2.0