Onsdag

Ett gäng bilder på mina juveler från idag.. =) Gick ut med att fota hundarna för att kunna göra 3 stooora förstoringar till vardagsrummet.. Men Nellie ville inte fotas idag.. SUCK.. Men men. Får se ifall jag gör förstoringar.. Isf, vilka kort gillar ni och skulle ni ha förstorat ??






















Tisdag, slappdag

Idag har jag jobbat hårt på att "göra absolut ingenting".. Och det har inte funkat så bra.. På dagen tog jag och Mio en långpromenad och lekte med bollen.. Bara njöt av lite ensamtid tillsammans.. Vi lekte, hade sönder bollen som vi fick lov att begrava i närmsta papperskorg, fortsatte att leka med lite pinnar i skogen och sen bar det hemmåt.. Väl hemma somnade Mio snabbt och jag gick ut med mina andra två juveler.. Men dom fick ingen långpromenad den här gången..

Ikväll har jag vart i städtagen.. Städat, pratat telefon och donat lite med hundarna.. Klippt klorna på allihoppa och sånt där som hör till att ha en hundvardag..

Kram och godnatt på er alla söta.. =)


Måndag

Jahapp, då va snart måndagen slut, tack och lov.. Man blir nästan hotad på telefon för att folk e så arga över valet.. Och vad tycker jag då?? Ja jag e ju inte så insatt så det är väl helt okej för min del.. Både att Moderaterna vann och att SD gick in i rikstan.. Jag tycker moderaterna har några bra frågor, precis som jag tycker Social Demokraterna och Miljöpartiet har några bra frågor. Med andra ord så har jag inget part som jag brinner för, utan det finns lite bra här och var.. Nog om valet nu.. =)

2 Nätter i rad har min älskade, fina och söta Mastiff hållt på att ta död på mig.. Och jag skojjar verkligen inte. HUA.. Första natten låg han och sov som bäst när han började drömma, han sprang och sprang i drömmen och tillslut så skakar han om hela sängen (det gör han iof varje natt när han drömmet), men så råkar han välta ett kompostgaller och vaknar av det, livrädd for han upp i sängen. Där står 70 kg mastiff rakt över ansiktet på mig.. Gissa om det gjorde ont när han landade på ansiktet. Och staffan har mage att klaga för att Mio trampade han på armen.. Och i morse så knackade det på dörre, det va hantverkarna i lägenheten ovanför som skulle borra i taket, och dom sa nått om att det va lite svårt att veta hur mkt man skulle borra så vi skulle inte vara i badrummet för taket kunde börja rasa.. JAHA, trevligt.. haha.. Men vi lägger oss till ro igen efter det, och när dom sätter igång och borrar i vårat tak/grannens golv blir han livrädd, och det är precis samma sak som i förrigår, han landar rakt över ansiktet på mig och trampar på staffans arm.. Stackars lilla Mastiff.. haha..

Nej nu blir det godnatt.. Kram på er alla söta.. =)


Bilder, onsdag

Hej hej alla söta läsare...
Har inte orkat skriva på ett tag nu, men här kommer en lite men snabb uppdatering iaf.. Jag mår bara fint, hundarna är på topp så det är synd att klaga.. =) Ligger och kollar på efterlyft nu, och ska snart kolla på Kungarna av Tylösand.. Ja, en serie som ger dig både ett och ett annat skratt, ibland mår man illa men ändå ska jag se på det.. Ja jag vet, jag är konstig.. haha.. Dom senaste dagarna har jag bara tagit det lugnt, gått långpromenader med hundarna och plockat lite här hemma typ..













En liten bildserie hur Mio råkar snubbla över jumjum i farten..




Notera att jumjum ligger under Mio, hans tass sticker ut vid frambenet.. haha

Både Mio och jumjum vart lika chockade.. haha..


Fredag...

Idag har vi hållt igång hela dagen lång.. Började dagen med en härlig promenad med alla 3 hundarna.. Sedan hem och käkade frulle och sen ut igen.. Dock tog jag bara med Nellie och Mio den här gången.. Gick bort på gräsplanen en bit ifrån oss och lät hundarna leka för fulla muggar.. Och matte fotade.. =) Sen när Staffan kom hem for vi till mamma. Staffan och Mamma hämtade deras nya säng och soffa medans jag tog en långpromenad med hundarna.. Vi gick över en massa stubbåkrar och hundarna lekte massor.. Trivdes som fisken i vattnet.. =) När jag går på sånda där långa härliga promenader på åkrarna så saknar jag verkligen att bo på landet.. Det är ju så himla mysigt.. När mamma och Staffan kom hem så käkade vi Pizza och sen monterade vi ihop deras nya soffa och säng.. Soffan va verkligen WOW, hur stor som helst.. Men dom tyckte dom behövde det eftersom vi är ganska stor familj, och när hela familjen är samlad måste ju alla få plats.. haha.. Lillebror följde med oss hem från mamma och ska sova här i helgen, mysigt värre.. =) Mamma jobbar och min låtsaspappa ligger nyoprerad på sjukhuser så då får han sova här med mig och hundarna..

Bilder från dagen får komma upp i morgon, nu är jag så trött så jag håller på att somna..
Godnatt på er alla söta..


Torsdag

Idag har det vart en ganska slapp dag.. Mest lufsat omkring hemma och njutit av ensamheten tror jag.. haha..
På eftermiddagen/kvällen for jag till min kära Pappa som fyllde år idag. GRATTIS.. Vi bjöds på fika och en massa tjatter, trevligt värre va det.. Dock saknades min lillasyster.. Men det är inte lätt att komma när hon bor 70 mil ifrån oss.. Ikväll har jag städat lite här hemma, pratat med lite goda vänner och bara fortsatt att slappa..

Så egentligen finns det inte så mycket att skriva om, så jag bjuder på en otroligt härlig film.. Kräsmagade ska nog inte titta, filmen är på Mio som får en ferraribil.. Och dreggler öser ned, så ni som inte tål dreggel ska absolut inte kolla.. Staffan tyckte jag va jätte knäpp som satt och retade mio för att få det på film.. Men han är söt när han drgglar.. haha.. Filmen är åt fel håll, men jag vet då inte hur man ändrar det så ni får stå ut..



Onsdag...

Idag har det vart en relativt effektiv dag.. PÅ dagen så tvättade vi alla sängkläder, täcken, överdragsmadrassen.. Ja allt som hör till sängen helt enkelt.. Sen kom Staffan hem från jobbet och vi åt lite mat, hundarna smakade lite och enligt dom va maten väl godkänd.. =) Sen vart det massa bus, Staffan och Mio lekte med kamptrossen och sen kom Nellie och va med och lekte, det hela slutade med att Staffan inte fick vara med och leka längre...

Sen tog jag en lite skogspromenad med bara Mio för att leka lite, kastade lite pinne och mös bara han och jag.. Han är så duktig, kommer direkt när jag ropar och struntar i andra hundar och människor.. Kommer lite bilder från skogen, dock bara mobilbilder.. Ska ta med mig kameran ut i morgon, den var urladdad nu ju.. =((

Sen på eftermiddagen åkte och vi och letade födelsedags pressent till min far som fyller år i morgon.. Staffan hittade den ultimata pressenten, vet dock inte om jag håller med.. Men det blev det iaf.. Sen kollade vi efter en skänk/byrå till köket men hittade inget jag gillade.. SUCK.. Har nån jag gillar på Ikea.. Så det blir nog den sen när pengarna kommer tror jag...









Ja det va iaf lite kassa bilder på stora luffsen..

Kram på er alla söta... !


Tisdag

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. =S
Ligger och tittar på min underbara jumjum.. Min prins, mitt allt.. Ja, det går verkligen inte att beskriva med ord vad jag känner för denna hund.. Han är inte bara en hund för mig, han är min drivkraft.. Motivationen till att orka mig igenom allting tråkigt, glädjen i mitt liv.. Ja, Jumjum är en speciell hund.. Som jag älskar så otroligt mycket.. Min fina randinga tiger.. <3
Jag minns dagen jumjum föddes som igår, jag minns dagen han äntligen fick komma hem, första gången han lyfte på benet. Ja det finns så mycket minnen.. Både glada och tråkiga.. Mest glada iof..

Och Lilla Nellie som ligger här brevid och snarkar.. Min lilla prinsessa.. Flickan som ger mig gråa hårstrån, min prinsessa.. Hon är utan att blinka den lättaste och kär vänligaste hund jag någonsin träffat.. Alltid glad, mammas flicka ut i klospetsarna.. Hon är hunden med stort H.. Ja käleken går verkligen inte att beskriva med ord.. Hon är den sötaste, snällaste, finaste, lataste, mysigaste Amstaff jag någonsin träffat.. Älskar min lilla prinsessa 4 varv runt jorden och tillbaka.. Älskar hennes knorrande, ja hon låter precis som en liten gris.. Hon knorrar när hon vill ha mat, hon knorrar när hon vill mysa, hon knorrar när hon äter.. Hon knorrar sig helt enkelt genom livet..

Och så Mio, mammas "lilla" biogas.. Den gladaste clownen.. Min stora luffs... Han är otrolig.. Trodde aldrig att jag någonsin skulle äga en sån här stor hund, men nu med den största luffsen i området så kan jag säga att han har lika mycket kärlek som kilon.. Älskar min stora gosiga kille som ibland tror att han är en liten vavva eller jack russel.. Tänk när han ligger sig platt på mig, eller ska sitta i knät.. Kan man annat än älska våran fina Mastiff pojke?? 

Ja, ALL kärlek till mina hundar.. Ni gör dagen värd att leva, natten värld att sova..  


Söndag

I helgen har jag haft fullt upp.. Har assisterat som barnmorska på en hundförlossning.. Min vänninas hund fick valpar och det va otroligt att vara med.. =) Det vart 10 st fina och friska valpar.. Mamman och valparna mår toppen.. Så staffan har vart hemma och tagit hand om hundarna.. Hundarna vart jätte glada när jag äntligen kom hem.. Mio har vart jätte mammig idag, han har setat som en igel på mig.. När jag badade så satt han brevid badkaret och hade huvudet på mitt bröst, bara mös.. SÅ han är ju inte det minsta lilla rädd för badkaret, tvärtom.. Han hoppar gärna i och badar..

Ikväll hade vi en jätte bra WP träning.. Det va tungt för hundarna men alla fixade det med bravur.. =) Nellie utvecklas och kommer nog bli jätte duktig om vi fortsätter att träna såhär.. Min duktiga lilla tjej.. <3

Vet inte varför men vill alltid lägga upp en bild eller film när jag bloggar, och här kommer en gammal film, men ack så söt på lilla Mio.. Han va endast 10 veckor på filmen och det är när vi va uppe i Åre.. Det va -30 ute , så när Staffan och övriga sällskapet åkte skidor satt Mio så fint i sin alldeles egna pulka inlindad i täcke, med en tjock fäll och i botten va det ett sitter/ligg underlägg och så hade han täckoverall på sig... Allt för att lillen inte skulle frysa...


Japp det va ett tag sen sist..

Men det har inte hänt så mycket heller.. Vi knallar på som vanligt.. Långpromenader, träning och bus i massor..
Vi skulle ha ställt i Eskilstuna, men tyvär vart husse dålig så vi vart hemma och sov istället.. Men det kommer fler chanser..

Vi har köpt en ny bil, en VW Sharan.. En större bil så att Mio ska få plats.. Både kul och tråkigt.. Gillade våra Audi jätte mycket.. Men men, kommer nog gilla den här med.. Måste bara få vänja mig lite..
Nu  har hundarna iaf jätte mycket plats i bilen och det är bra.. =)

Va på en långpromenad med alla hundarna idag och gud så skönt det va.. Solen sken och hundarna lekte massor.. När vi kom hem så däckade alla tre, jumjum och Nellie intog stora buren som står uppen i vardagsrummet och Mio låg mitt på golvet och snarkade, precis så högt som en Mastiff ska.. Ja, grannarna hörde nog Mio oxå.. Sen gick jag ut med en "boll i rep" och killarna så dom skulle få leka av sig.. På filmen nedan får ni se hur herrarna leker tillsammans ute..


RSS 2.0