Måndag, Mios otroliga pappa..

Han har gjort det igen Mio's vackra pappa... På världs utställningen vart han VETERAN WORLD WINNER..!
Vi är jätte stolta över Conrad, som egentligen heter:
Veteran World Winner 2010, 2008, NORDUCH, DECH, INTUCH Wileways Conrad..

STORT grattis till Conrads ägare Birte Cristoffersen, Kennel HugeDogge i Danmark..




Måndag och städdag

Idag har jag vart riktigt effektiv här hemma.. Jag har tvättat halva dagen, dammsugit, skurat golven, diskat och pratat telefon.. Plocka lite här hemma och vart ut med sopporna.. !! Så idag ligger jag på plussidan.. =)

I lördags vart jag sittandes framför tv:n hela dagen och kollade på kungligt bröllopp.. =) Men inte fick jag se roxette.. Nej dom spelade nog på efterfesten.. SUCK, jag som ville se dom... Men men.. Idag har det vart ganska lugnt för hundarnas del.. Skulle ta lite huvudkort på Mio, men dom vart bara halv danna..
Ska försöka lura med husse till vattnet och ta lite bilder på alla hundarna.. Det blir så himla fina bilder med vatten som bakgrund.. =)

I morgon kommer Veronica och hennes dotter hit och hälsar på, det kommer bli himla trevligt.. =) Och så kommer min lillebror och ska sova här.. Det är himla mysigt när han kommer hit och sover här.. Och så passar det perfekt nu när staffan jobbar kväll, då får jag och hundarna lite sällskap.. =)

Nej nu ska jag ta en snabbdusch och sen sova.. Sov så gott allihoppa..=)








Då va dom Herr och Fru..

Japp, jag skulle absolut inte kolla på brölloppet.. Men så blev det visst.. Råkade sappa förbi i brist på annat på tv:n och så fastnade jag.. Och då vart jag ju bara tvungen att kolla hur Victoria såg ut.. Och nu kan jag inte sluta kolla.. haha.. Så jag sitter och slö kollar just nu oxå... Victorias klänning var verkligen jätte fin.. Ja allting var jätte fint... Dom har nog fått en riktig minnesvärd kväll nu.. =) Just nu sitter jag och väntar på att få höra återföreningen av Roxette som ska spela för Vicoria och Daniel.. =)

I Torsdags kom min bror och hälsade på oss.. Han sov kvar här tills på fredagen.. Så vi hann med att ta lite kort på han och hundarna.. Det vart bara på pojkarna för han brände sig på brännesslor så vi vart tvugna att gå in och så ville han inte ut nå mer.. 
 
Här kommer några kort på dom.. =)







Jag Älskar er massor mina pojkar.. <3


Onsdag och besök..

Idag hade jag sista dagen på kursen som jag gått, en kurs som Arbetsförmdligen hade fixat.. Så nu ska jag tydligen vara profffs på att skriva CV och personligt brev.. Vi får väl se ifall jag får nått jobb.. =) Innan kursen så va jag och hundarna ute och gick i en timme.. Först fick Mio vara till rastgården och leka med en Amstaff blandning och en Dobermann.. Dom hade jätte kul.. Men det vart bara en snabbis eftersom dom andra hundarna hemma vill ju oxå ut och röra på sig.. =) Efter kursen så kom Nanna och Tyra och hälsade på.. Stackars Tyra har legat på sjukhuset i några dagar nu pga av att hon  inte kunde andas utan syrgas.. Stackaren.. Men idag är hon bättre och fick åka hem.. Här kommer några bilder från när vi va ut till lekparken och lekte.. Mio var med. Och det va tråkigt när Tyra lekte med andra saker.. Men när Tyra bjöd Mio på en lövbakelse så vart det genst mycket roligare tyckte Mio.. =)

Tyra och jag vispar grädde till kladdkakan som Nanna köpte med sig.. =)


Grädde är riktigt gott tyckte Tyra..


Tyra har plåster efter några dagar på sjukhuset..


Gungar i lekparken.. =)















Mio får ett löv som vi ska låtsas är en kaka..


En Kaka säger mio, tusen tack vad du är snäll.. =)


Kakan va riktigt god om ni frågar Mio.. =)


Lördag

Efter morgonpromenaden med hundarna idag så tog jag jumjum och hans frukost och gick ut och tränade lite.. Det vart lite linförighet, som gick klockrent... Sen vart det lite ställande under gång och lägganden... Min duktiga kille.. <3 Efter det så väckte vi husse och åkte till djurmagasinet och köpte en apportbock.. Min förra råkade bli förstörd ute i regnet.. DUMMA mig...!!!

Provade apporten med Mio.. Han gillar det skarp, ska ta kort i morgon så får ni se min duktiga valp...=) Nej nu ska jag sova, skulle bara skriva lite snabbt.. Kram på er alla söta..


Träning...!!

Varför får man värst träingssug på kvällarna ?? Jag e skit tränings sugen just nu.. haha..!! Tittade nyss på en film på jumjum när han va ca 6 månader.. Och han gick klockrent fritt följ.. Och sen lite freestyle.. Han är grym min stora pojk.. Så nu jäklar ska jag ta upp lydnaden ordentligt igen.. Fram med klickern och massa godis och lek så ska vi försöka oss ut på tävlingsbanan till hösten.. =)

Här e filmen:

 



Och här nere är en film när han tävlar i Weight Pull, min duktiga kille.. <3


Torsdag och bad

Idag tog jag och Staffan pojkarna och drog och badade med dom efter att hantverkaren har vart här.. =)
Så i morgon har vi nytapetserat och målat vardagsrum.. =) Äntligen kan man väl säga.. Vi bestämde innan vi flytta in att vardagsrummet och köket skulle göras om.. Så nu har vi äntligen snart fått vardagsrummet omgjort.. Slänger in lite bilder när allting är klart.. När hantverkaren hade åkt för dagen tog vi Jumjum och Mio och for och badade med dom.. Jumjum vart överlycklig, han ÄLSKAR ju att bada.. Och det vart premiären för Mio.. Han simmade inte men det kommer nog ju mer vi badar.. =) Han lekte iaf i vattnet och jagade jumjum.. Så han va inte det minsta rädd, som ni kommer kunna se på bilderna nedan.. haha.. Skriver kanske mer sen om det finns något mer och skriva.. Nu ska jag ta en vila framför tv:n i sovrummet.. Kram på er alla söta..






































slapp dag

Va först på min kurs som jag går.. På lunchen cyklade jag hem till hundarna, tog en promenad och mös lite.. Sen fixade jag lunch.. Men korv kan inte ha vart bra för jag fick magknip av den.. =( Så jag vart hemma och sov hela eftermiddagen, vaknade inte förrns vid 17.30 tiden.. Tack för att husse finns och tar ut hundarna så matte får sova.. Men när jag vaknade var han borta, ute och golfade med några golfkompisar..

Nu ligger hundarna och är riktigt nöjda, dom har nämligen vart i rastgården och röjjt eftersom jag sov bort hela eftermiddagen.. I morgon eftermiddag är det kurs igen, dock bara 3 timmar, och då är husse hemma med mina guldklimpar...

Slänger in lite äldre bilder i brist på saker att skriva....

Den här bilden speglar verkligen Mio, ALLTID glad och smått galen.. =)


Och så kan han ju vara världns sötaste när han vill.. =)


Och jumjum i sitt rätta jag, snabb och smidig som en gasell..


Och Nellie gumman, snällaste hunden jag någonsin mött, min alldeles egna prinsessa.. <3




RSS 2.0