Söndag

Japp, om två timmar beger vi oss mot Eskilstuna och ska ställa ut Mio.. Kommer bli en riktigt rolig dag tror..
Igår så va jag och köpte en USB sladd till telefonen.. Så nu blir det att uppdatera bloggen med lite mobil bilder från den senaste tiden.. Igår va vi och åt hos min mamma.. Grillat.. =) Mumms, det va jätte gott och jätte trevligt.. Efter maten spelade vi lite Yatzy, och jag vann nog inte en enda gång.. =( Tror staffan vann nån gång..
Min prinsessa äter glass

Uttråkad Mio väntar på Bussen med mig.. =)


Mio nere på Stan, vi tog en titt vid fontänen..


Det fick bli 2 bilder på mio bio bus.. Uppdaterar nog lite senare om hur det har gått idag..
Kram på er alla söta..


Söndag







Blir bilder idag, är i en svacka just nu.. Tänker bara på tråkiga saker som hänt,
saker som får mig att fälla tårar.. Och därför orkar jag inte blogga just nu. Det kommer
en uppdatering nån dag när jag mår bättre.. Tills dess får ni stå ut med lite bilder..


åhh

Dum dumma Mastiff.. Har massa med filmer och bilder som jag vill lägga upp här i bloggen på hundarna.. Men min älskade busiga Mastiff har ätit upp min USB sladd.. =(( Så här kommer en kort uppdatering om vad jag har haft för mig i veckan..

I onsdags så cyklade jag och Nellie till grusgropen utanför stan, det är 5 km dit.. Så det vart en mil tur och retur.. Och hon sprang lös hela tiden.. Min duktiga lilla tjej.. I grusgropen lekte hon och simmade massor.. DÄr har jag flera filmer på henne.. Men dom kommer upp när jag fått staffans usb sladd.. (hittar den inte suck)

Och i Torsdags så träffade jag en kompis på stan.. Hade med mig Mio som fick knata runt med oss.. Vi fikade på ett cafe och alla va så imponerade över Mio.. Hur stor han är och lugn.. Och jag är så stolt över min bamsebjörn. =)På bussen påväg hem så säger busschauffören lite snäsigt "Ska den där med sitter du lääängst bak," och så pekade hon på Mio.. Bussen va full så det var bara att tränga sig förbi alla och trycka in oss längst bak.. Där Mio i övrigt knappt fick plats, så vi kom knappt av bussen..SUCK...!!

Varje kväll har jag vart ute och åkt inlines med Jumjum och Ronya som vi är hundvakt åt.. Och det går jätte bra det med.. !! Slänger upp de få bilderna jag tagit med kameran.. För nu ska jag sova..

Godnatt på er alla söta som läser..

Fin Finaste Ronya..


En super trött Mastiff kille.


Jumjum har fräsigaste sov stilen.. haha..!!


Ronya, Mio, Nellie och jumjum..!


Söndag

Japp, klockan är dock några minuter över tolv nu när jag börjar skriva.. I helgen har vi haft fullt upp hela tiden.. =)

I lördags så va vi först ut till björnön med alla hundarna så dom skulle få bli lite trötta i skidbacken innan jag och staffan skulle på en kompis födelsedags fest.. Inte bara hundarna vart trötta, vi med.. Eftersom det är ett naturreservat så får hundarna inte springa lösa.. Så alla hade flexi koppel.. Men vi vart ändå tvunga att springa upp och ned i backen med hundarna.. haha..!! Sen så cyklade vi hem till kompisen som hade fest.. Och det va jätte trevligt..

Idag söndag har vi vart på WP träning.. Numera kommer jag starta Nellie för att förhoppningsvis tävla nästa år.. Vi får se hur det går, men hon har verkligen viljan.. Och är grymt duktig så jag tvivlar inte alls på henne.. Träningen idag va tung, men hon knatade på och va jätte duktig.. Vi avslutade med att hundarna fick gå upp för backen med kedjorna.. Och det va verkligen tungt.. Men Nellie klarade det och va SÅÅ duktig.. Sen tog jag kedjorna ner så hon fick gå av sig.. Sen vart det stresching och lite massage.. Nellie är HEL nöjd med dagen.. På WP träningen fick Mio följa med.. Mest för att springa och göra av med energi.. SÅ han och staffan lekte och gick bara brevid.. Mio åt lite rådjursskit och harpluttar.. SÅ även han är jätte nöjd.. hahahaha..

Ikväll tog jag jumjum och hans mamma ut på en inlines tur... Riktigt duktiga båda två.. Lite väl mycke drag i Ronya.. Men nu är hon oxå trött.. M kommer få hem en fin och vältränad hund.. haha...

Slänger in lite bilder oxå (obs mobil bilder)..

Nellie fick följa med mig ner på stan här omdagen.. Självklart ska min lilla prinsessa ha en mjukglass.. =)


Mio la sig på staffans plats häromdagen, med huvdet på kudden och började snaka.. Min fina Mastiff.. <3


Nellie idag när vi tränade..


RSS 2.0