Fredag och hundvårdsdag

Vilken dag.. Först så for jag, staffan jumjum och Mio in till stan för att uträtta lite ärenden.. Köpte nytt hundschampoo öronrengöring till hundarna.. Trevligt... När vi kom hem tog jag kameran och hundarna och gick bakom huset till ängen och lär hundarna springa lösa och leka.. Nellie stod och huttrade och ville hem.. Jumjum och Mio lekte och letade efter djur.. Fotade lite och sen gick vi hem och värmde upp oss.. Nellie och jumjum fick sig en varsin Dusch.. Det gillades inte, men ett nödvändigt ont... haha.. Så nu e det jätte mjuka i pälsen, luktar gott och är rena och fina.. Sen gjorde jag rent öronen på alla tre.. Mio älskade det, tyckte det va skönt.. Nellie va mindre nöjd.. haha.. Jumjum neutral.. Sen vart det till att klippa alla klor på hundarna.. Mio är som vanligt duktig och ligger still och distraherar mig med stora sliska pussar i ansiktet... Nellie och jumjum flydde fältet men inte slapp dom för det.... Så nu är alla 3 så himla fina, matte hjärtegull.. <3













Torsdag

Idag har vi vart in till västerås och vart på djurmagasinet och inhandlade lite ben och leksaker till hundarna.. Det vart 20 st vanliga tuggrullar och sen 10 pressade stora ben.. Och sen vart det en apa som låter HEMSKT och en  stor tennisboll till lilla Mio.. För han älskar verkligen tennisbollar.. =) Sen vart det till Ikea en snabbis.. Även där vart det shopping, en fårfäll till hundarna, 3 vägghyllor, en stekpanna och en massa andra småsaker.. Så idag har det vart en riktig dag med shopping till hundarna.. =) Väl hemma så va jag och Mio ute och skottade i en timme.. Mio jagade min "spade" när jag shoppade och skällde ut den efter noter, Mio vill minsan ha mycket snö kvar hemma på gården.. Sen vart det en promenad med Nellie och jumjum.. Och sen in och städa lite, även då va mio med.. =) Han sprang efter dammsugaren och skällde lite på den och bugade så fint för dammsugaren och bjöd in den till lek.. Våran lilla tokstolle.. <3

Jumjum Leker uppe i sälen.. =)


Nellie leker bakom huset för några dagar sen.. =)


Komandorans The Winner Take It All

Ett försök till Collage på våran underbara lilla Mastiff valp.. <3




Bloggtorka

Känns som att man bara skriver samma sak hela tiden.. Men men, ska försöka bli bäst på att blogga.. hehe.. Med hundarna är allting bra.. Mios stå träning går kalas och han har förstått att han ska stå still.. Våran duktiga lilla kille.. <3 Nellie och jumjum kan numera sitta fint.. =) Sen är ju WP träningen med jumjum i full gång just nu.. I Mars blir det första tävlingen.. Spännande spännande.. Sen ska vi ställa ut Mio i Mars oxå.. Så håll tummarna för oss... Just nu ligger Mio och Jumjum tätt intill varann och sover.. Som dom alltid gör typ.. haha..

Ja och så har jag och staffan börjat med en nyttig tid.. Nu ska vi bli nyttiga så vi kanske blir lite snygga till sommaren.. haha.. Och förresten, nästa vecka ska jag på jobb interjuv.. Roligt värre.. Nej nu ska jag nog ta och laga lite nyttig men god mat.. Kram på er alla söta.. =)

Slänger kanske upp lite nya biler på vovvarna ikväll..


måndag kväll

Sådär, då har dagen gått och nu ligger jag med gott samvete och kollar på Navy... Mio har vart med till Veronica idag och har fått stå träning och lekt i massor med Berry... Dom har kul killarna.. Sen spelade ja, Veronica och Monima Yatzy.. Jätte kul, då fick pojkarna bus lägga sig ned och sova lite... När jag kom hem igen så tog jag en lite längre promenad med jumjum och Nellie.. Jumjum fick dra lite och Nellie sprang lös och lekte..! Så idag har alla hundarna fått sin beskära del av mamma Madde, och jag har fått min dos Veronica så alla är glada och nöjda.. =) I morgon blir det nog till att storstäda lite här hemma... Sen får vi se om jag åker in till Veronica när staffan tränar.. Hon flyttar ju snart och det e alltid trevligare att packa med någon istället för själv.. =)

Nu ska jag ta och sova.. Kram på er alla söta..!


Måndag

Ny dag, nya tag... I helgen så har vi inte gjort så jätte mkt.. I fredags så låg ja och staffan och kollade på film så det vart en rätt tidig kväll, och i lördags kom Isa och Kim.. Vi käkadetacos och hade det jätte trevligt.. Kim och Staffan spelade -box ända till 05.30 på söndags morgonen... Jag och Isa gick och la oss vid 12 tiden och kollade på "gohst ship" eller hur det nu stavas.. =)

I söndags så gick jag upp ganska tidigt med Mio, sen diskade jag och fixade iordning lite efter lördagen.. Sen for vi mot WP träning.. Träningen igår va jätte bra och jumjum gjorde en riktigt bra träning....

Sen på kvällen klickertränade jag alla tre hundar, självklart en åt gången.. Började med Mio som ska lära sig stå, och det går jätte bra nu.. Sen klickade vi sitt, men det sitter i benmärgen på han nu... =) Sen klickade jag jumjum, han skulle sitta fint, cirkla runt mig och sen lydnads ettan.. Och sist men inte minst så klickade jag Nellie.. Henne körde jag oxå sitt fint med, sen lydnads ettan.. Och sen försökte jag få henne att skälla med det e så omöjligt.. haha..

Idag blir det en lugn dag, ska städa lite..!! Kram på er alla söta..



Torsdag

Japp, då va det snart helg igen.. Skönt ?? Nja jag har ju helg hela veckan.. haha... Funderar massor ifall ja ska börja plugga nu.. Och då vill jag plugga psykologi och nå mer men vet inte vad.. haha... Hundarna mår bara bra.. Ligger lite lågt med utomhus träningen nu när det har vart så himmla kallt.. Men nu har vi dragit igång lite försiktigt.. =) Lilleman (mio) kör vi klickern med.. Håller på att lär in lilleman att stå.. Det går sådär.. haha.. Att stå still är ju skit tråkigt om man frågar Mio... Jumjum har vi mest kört tävlings lydnad med och Nellie lika så...

I måndags så var vi och vaccinerade Mio.. Det gick jätte bra och han märkte inte ens att han fick sprutan.. Sen va det någon Jackrussel hane där.. Men med lite godis och prat så brydde sig inte han om den vovven.. =) Och vågen stannade på 16,7 i måndags.. =)

Slänger in lite bilder på Mio som växer så det knakar..









Och så våran lilla prinsessa Nellie.. =)



tillbaka

sådär alla kära läsare.. Nu är jag ÄNTLIGEN tillbaka.. Ja till bloggen iaf.. =) Jag har vart i Åre en vecka och sälen en vecka.. Så nästan 2 veckors semster... Och det har vart underbart.. =) I åre bodde jag, staffan och hundarna hos en vänn i deras stuga.. Och det va skit mysigt... Vi hade vårt egna rum.. =) Barnen och killarn åkte på dagarna och jag och M va i backen och tittade på dom som åkte, sen shoppade vi lite.. På kvällarna så myste vi i stugan, lagade mat och spelade spel.. De måste vi göra om.. =) Sen i sälen bodde vi i våra egna stuga och umgicks med M och hennes familj på dagarna och vissa kvällar.. Det här var en välbehövd semster som vi måste göra om nästa år.. Dock ska jag åka då, och då kan ju mio vara i stugan.. =) Skriver mera sen.. =) Kram på er alla..


RSS 2.0