Fredag

Japp, då var julafton över.. Det vart en trevlig jul med en massa roliga julklappar... Allting var jätte fint och jag är verkligen JÄTTE nöjd, tusen tack Mamma, Pappa, Lina & Daniel, Niklas, Jesper och hela staffans familj...
Tänkte rada upp lite vad jag/vi fick.. Skriver vi på det vi fick resten är det jag fick..


-Pengar (vi)
-1500 på IKEA (vi)
-Pressentkort på Veromoda
-Dammsugare (vi)
-Kamera Blixt
-Nytt objektiv
-Stor Kamera väska
-UV-filter
-Halsduk
-Dessertskålar
-Halsband
-Handdukar
-Lakan
-Godis
-Höganäs skålar
-En tidnings premuration
-Filmen "Santa Buddies"
- M.m

Hundarna fick lite leksaker och halsband och koppel..!! Dom skötte sig alla tre på julafton.. DOm var så himla snälla och duktiga mina diamanter.. <3 Kommer slänga upp lite bilder på dom senare..!! Nu ska jag vara lite social med min lillasyster som sovit här 2 nätter i rad nu.. Så himla mysigt med henne hemma igen.. <3 Älskar dig syster !!


Fredag

Dagarna flyter på ganska bra med Mio.. Rumsrenheten går bra och vi hinner oftast med så allting hamar utomhus.. Och varje morgon så skäller och ylar han när han har vaknat så då går vi ut och gör hans behov.. Lite om Mio här hemma då.. Han är totalt oberörd av allt typ.. När vi är ute så skrämmer det inte honom att gå ut i skogen här på tomten, inte ens när det är kolsvart ute.. Och går vi mot dörren så bryr han sig inte om att vi försvinner utan han fortsätter sin upptäcks färd.. =) Han leker och har kul med dom andra hundarna, sover en del.. Och då låter de som att han drar stockar.. haha.. Sötnosen.. Sen äter han bra och går upp i vikt.. Så allting går faktis toppen här hemma.. =) Mio kommer från Kennel Komandorans..!

Igår tog jag en långprommis med Jumjum och Nellie.. Staffan fick vara hemma med lille Mio.. Vi gick i skogen och lekte och det va verkligen jätte skönt.. =)


Onsdag

Idag har det inte hänt så mkt.. Allting går super bra med lilla Mio.. På morgonen så ylar han när han har vaknat så då e det bara att pallra sig upp.. Och så går vi ut och kissar och bajsar... Och han är så himla duktig våran lilla oslipade diamant.. Sen har vi åkt lite bil idag och det har gått jätte bra, Lilla mio fick sitta bak med nellie och han somnade som en stock direkt.. Duschen gick jätte bra den med.. Han stod snällt och blev blöt.. Sen va det okej att bli torkad.. =) Slänger in lite bilder idag, kommer nog fler i morgon.. !!


















Tisdag och Mio..

Sådär,nu har jag vart ute och skottat lite snömed Winnie och sen tog vi en promenad..Och nu sitter jag i köker och kollar på våra underbara hundar, dom ligger alla 3 på en fäll och sover.. Mio är en riktig liten ganster, han biter på saker, använder mig som nåldyna, jagar dom vuxna hundarna och lever loppan här hemma.. Och där emellan så lägger han sig och sover och snarkar högt.. Världens sötaste lilla valpis.. !!! Han är helt underbar.. !!
Och han är riktigt dukitg... Inte många olyckor inne, utan vi hinner ut och han älskar att springa runt i snön. Och då glömmer han lätt bort att man skulle kissa.. Men det e sånt som händer. =) Uppdaterar mera sen..









Visst är han underbar, han är VÄRLDENS underbaraste..!!


Torsdag

Ännu en dag närmare att lille Mio kommer hem.. =)) Och självklart kommer jag slänga upp MASSOR med bilder på nytillskottet i bloggen.. =D Dagarna går verkligen fruktansvärt långsamt nu..

Idag har jag vart in till Veronica och lekte med henne.. Vi tog en fika på Cafe Johanssons.. Riktigt gott.. =) Sen gick vi till Ankis zoo och pratade och kollade på saker.. Sen hem till henne och bara pratade och mös.. Sen for jag och staffan till Micke och Melinda och tog en fika.. Mysigt.. Nej har faktis inte mycket mer att skriva.. =S

Sov så gott allihoppa.. =D


Onsdag

Förlåt att jag e så dålig på att blogga.. Trots att dagarna känns som år nu när lille Mio snart kommer hem så har ja helt enkelt inte haft tid.. Men lille mio kommer hem i början på nästa vecka... Så snart är han hemma... Jag håller på dö av längtan.. haha...

Tack alla som läser bloggen och lämnar en komentar.. Jag lovar på att bli bättre på att komentera era bloggar oxå.. =)

Idag har det inte hänt så mycket, har vart en riktigt slappar dag.. Vi va till badet och lät Winnie springa lös ett tag.. Och det va en hund som verkligen var överlycklig.. =) Sen tog jag och staffan en promenad med våra två hundar.. Så nu ligger dom så fint här brevid mig och sover..

Idag har jag klickat hem julklappar till jumjum och Nellie från www.djurmaxi.se
Det vart ett varsitt halsband och tillhörande koppel.. Så nu kommer dom bli himla snygga.. =) Mio har redan 2 halsband som han kommer få växa i, hoppas vi.. Annars blir det att köpa nya..Men han bör kunna ha dom.. Sen kommer dom alla 3 få en massa leksaker och godis och ben i julklapp.. Känns onödigt att köpa dyra halsband till mio nu eftersom han kommer växa ur dom så fort..

Kram på er alla..


måndag

Idag när jag vaknat så for jag ut med Winne... Och sedan tog staffan våra hundar på en snabb prommis innan vi åkte in till stan.. Jag skulle till arbetsförmedlingen och Staffan till sjukgymnasten...

Väl hemma igen gick vi på en lååång promenad med hundarna... Över stock och sten, åkrar, under vägar, över bäckar och tillslut var vi hemma. Alla trötta och mycket blöta.. haha... Ikväll tog jag en 5km runda med jumjum och Nellie.. Ganska skönt att gå i mörkret.. Lite ro till att tänka sig bort.. =)

Nej nu ska jag sova.. Skriver mer i morgon.. Kram på er alla söta.. =)


fredag

Sådär, då står ungspankakan i ugnen och jag sitter framför datan och slappar lite grann.. Igår kom Winnie hit och ska bo med oss ett tag, hans husse och matte är på solsemester så då får betonghunden åka på lite bondsemester.. haha.. Allting går bra med Winnie... Han sov inatt och bryr sig inte mkt alls om våra hundar, dom trippar så fint och låtsas som att den andra inte finns på promenaderna.. Men han är lite nyfiken på Nellie... Ikväll ska vi kolla på Ice Age 3.. Köpte den idag när vi va på Ica och handlade.. Hoppas den är lika bra som ettan och tvåan.. Sen inatt ska jag jobba med Staffan..

Igår när jag va ut med jumjum och Nellie så sprang dom lösa och lekte.. När dom är kanske 40 meter ifrån mig kommer ett Rådjur och springer över vägen, eller den stannar mitt på vägen och kollar på jumjum och Nellie.. Jag vänder mig om och ropar in hundarna.. Nellie kommer som skjuten ur en kanon och jag ryter i ordentligt på jumjum som står och tittar på rådjur (han såg nog en bild av en fin stek i sitt huvud haha).. Men duktig som han är kommer han oxå till mig..=) Istället för att fortsätta med hundarna kopplade så började vi gå hemmåt och dom fick fortätta vara lösa och leka.. =)

Saknar en massa vännen jag inte träffat på länge.. Varför ska man skaffa sig vänner så långt bort för ??? Jaja..Slänger in en gammal bild på alla hundarna. Uppdaterar kanske senare.. Nu ska ja snart äta sen ta en långprommis med hundarna.. Kram på er allihoppa..

Winnie...


Nellie och Jumjum..


Onsdag

Idag på förmiddagen kom Irene och Henrik hit och tränade lydnad med mig och jumjum.. Det gick jätte bra för både Magda och jumjum.. Båda två skötte sig exemplariskt och det va riktigt kul... Vi tränade i kanske 40 minuter innan vi gick hemmåt och drack lite kaffe..

Sen på eftermiddagen tog jag och staffan en långprommis med hundarna.. Verkligen skit mysigt.. Marken e helt vit och hundarna njöt i fulla drag.. Vi gick runt alla ängar här bakom oss.. Och när vi skulle ta oss över ån så gick först jag och jumjum.. (Det är 2 stockar man får balansera över haha), sen gick staffan och nellie skulle vänta.. Dock hade våran lilla dam för bråttom så hon trillade ner i ån.. Stackaren... Tack och lov hade vi koppel på henne så det va bara att dra upp henne och sen skynda sig hem så hon inte blir sjuk... Lilla snuffsan...

Nu på kvällen har jag dammsugit, diskat, lagat mat, ordnat på övervåningen, tagit ännu en långprommis och sen bara slappat, och nu ska vi ta och lägga oss och sova.. Skriver mer imorgon... Kram på er alla söta..


Tisdag

Sådär, nu orkar jag skriva efter helgens bravader.. =) Jag och Irene va till Norrköping på utbildnings helg inom Weight Pull... Det va verkligen roligt och lärorikt.. =D
På lördagen så åkte vi vid 06.00.. Och vi va på Yxbacken vid 08.30... Minglade lite sen berättade vi om lokalgrupperna.. Och sedan tränade vi hela dagen.. Samma på söndagen.. Träning hela dagen.. Jag är verkligen nöjd med helgen och har lärt mig en massa nyttiga saker.. Så nu jäklar ska vi satsa hårt jag och jumjum..

Idag tog jag och hundarna en långprommis när vi vaknade.. Riktigt skönt, solen lös och bi njöt verkligen av det fina vädret.. Sen gick vi hem och åt frukost.. Och sen gick vi ut och tränade.. Sen har jag slappat hela dagen... Skönt värre..

Om 2 veckor kommer våran lilla stjärna hem.. =D


RSS 2.0