shit vad jag e dålig...

Jag vet, jag ska skämmas ordentligt som inte bloggar.. =(( Men det har bara vart så himla mkt nu på senaste tiden... Jag SKA bli bättre på att dela med mig av mitt liv, hundarnas träning och tävlingar osv.. =)

Idag gick jag, mio och Nellie till rastgården och lekte lite, och det va mkt uppskattat av båda två, Nellie fick följ för första gången..  Vad har vi mer gjort då ?? Igår hade vi WP träning som gick kanon bra.. =) Sen har jag cyklat med jumjum idag, han va jätte dukitg min prins.. =) Nellie försöker jag cykla med varanan dag...

I lördags fyllde jumjum, min prins 4 år.. GRATTIS hjärtat.. Dom fick leverpastejj och korv till frukosten.. Sen fick alla hundarna ett varsitt grisöra och lite ben... Jumjum fick n leksak, men som väntat så va han inte så intresserad... Men Mio älskade den.. Så han leker för fullt med den.. =)

Skriver mer sen.. Kram på er alla söta..

Våran stjärna..

Idag har våran älskade och fina Mastiff kille vart på utställning.. Och det vart en jätte bra debut för min kille.. =)
Veronica var med med sin Leonberger Berry och det gick otroligt bra med han oxå.. Berry fick HP, BIR och BIG3..

Komandorans The Winner takes it all - HP, BIR och BIG1.. =) (våran mio alltså)
Komandorans Dancin Queen - HP och BIM

Mio's Kritik:  Trevlig hanvalp med bra stomme, maskulint huvud, välmankerad manke, bra rygg, välmaskad, för dagen något outvecklad i sin bröstkorg, bra ben och rygg, Rör sig bra för sin ålder.

Jag ställer upp Mio...

Mio BIR och Brynia BIM


Mio i BIS finalen, en trött herre..


Superfina Angus kom och hälsade på Mio, och Mio vart kär.. =)


Mios kullbror Chaplin, kullsyster Brynia och så Mio.. =) Dom är otroligt fina allihoppa..






Min blogg vart knas så nu får jag inte upp bilder.. =(( Så i morgon slänger jag upp fler bilder från våran otroliga dag i sollentuna.. =) Tusen Tack alla som gjorde våran dag otrolig.. Carina, vi kan inte tacka nog för våran fina och otroligt underbara pojk..


Utkast: Mars 8, 2010

Förlåt för att jag inte uppdaterat på lääänge, men vi håller på att flytta och har tagit lite pö om pö, så jag har inte riktigt haft tid att sitta vid datan..  Sen har jumjum vart och tävlat... Han kom trea men gjorde inte nån bra tävling, han har helt klart gjort bättre.. Men jag är stolt över gubben ändå, han han gjorde sina drag och sen skötte han sig otroligt bra hela dagen, och alla hundar i jumjums viktklass skötte sig exemplariskt..!!
Grattis Nina till första priset med Otto, ni är värdiga vinnare.. Och Nicole, viken debut, stort grattis till andra priset.. Alfon gjorde en kanon debut och han kommer bli en bra konkurrent till jumjum.. =)

I området vi har flyttat till nu finns det en jätte fin och nybyggd hundgård som jag och Mio brukar besöka.. Och som mest har det vart 11 hundar där samtidigt.. Alla leker fint och Mio är verkligen en OTROLIG hund, han är jätte bra på språket, han lyssnar på dom äldre och tar det lugnt med dom små (dvärg pinscher, chiuahua osv).. Han leker lite, vilar lite och sen 80% av tiden går han som tjuren ferdinand och letar pinnar att tugga på eller äter en snöboll eller två...

Slänger upp lite bilder från dagen i hundgården..

Mio och hans nyfunne kompis Mojje, en boxer blandis på 7 månader..


Qroma, en Dvärg pinscher blandning som Mio lekte med..


Qroma och Mio leker..


Mio, Diezel och Mojje leker..


Mio, Diezel och Mojje..


Valparna hade lite spring i benen..


2 Saluki, En Rottweiler blandning, en shit sue, en Mastiff och en Boxer blandis och en Golden Retriver.




Mio och Herr Shit sue..


Världens bästa, finaste och goaste Mastiff kille..


Ropar Mamma, kommer Mio fort fort.. =)


Mio sover gott när han har vart ute och lekt.. =)


Godnatt på er alla söta..


RSS 2.0