Jobb, jobb jobb

Japp, en hel del jobb nu för tiden.. Så tiden som jag inte jobbar spenderar jag med min älskade familj, njuta av graviditeten och såklart träna/umgås med hundarna.. Men jag ska försöka bli bättre på att blogga, försöka.. Men allting flyter på fint med allting.. Jobbet går bra.. Idag va jag på en annan Willybutik och jobbade för första gången.. Jätte kul att få jobba lite extra där med nu när mina tider på min butik blir lite mindre..

Med magen går allting bra.. Har inte många graviditets krämpor alls.. Det värsta är nog svullnad i fötter/vaderna.. Och idag har det verkligen vart HEMSKT.. Så i morgon när jag jobbar får staffan åka och köpa stödstrumpor till mig.. Det är inte hållbart så stora som mina ben blev idag.. Vaderna vart i princip lika stora som låter och STENHÅRDA eftersom dom är sprängfyllda med vätska.. Helt ärligt skulle man nog inte få plats med en droppe vätska till.. Men nu har jag legat sen jag kom hem från jobbet med benen i HÖG-läge och det har blivit lite bättre.. Förra veckan va vi till barnmorskan på första besöket sedan ultraljudet.. Vi mätte magen och  nu är den 22 cm, eller den va det förra veckan iaf.. Sen fick vi lyssna på barnets hjärta som slog mellan 150-152 slag i minuten, precis som det ska.. =) Och så tog vi pulsen på mig som va perfekt.. Ja, allting är superbra och jag har inte mkt att klaga på alls.. Eller jag klagar inte.. Nujuter VERKLIGEN av att var gravid.. Det är underbart...

Vi har även börjat inreda barnrummet nu.. Och när lönen kommer ska jag köpa spälsäng till barnrummet, sen har jag kollat ut ett jätte fint spälskydd med matchande påslakan och kudde.. Ja , jag ska helt enkelt shoppa massa till bäbis snart.. =) Sen nu i veckan har vi beställt och lagt handpenning på våran otroligt fina barnvagn.. Jag e kär och vill bara ha hem vagnen nu.. Det är en Emmaljunga Modial i läder med Aluminum chassi, creamfärgad..
Lägger upp en bild...


Gonatt alla söta..


RSS 2.0