Fredag

Ojj, det händer så mycket nu så jag hinner inte blogga.. Haha.. Men här kommer en lite uppdatering om vad som har hänt sedan sist...

Mastiffer KAN simma... Vi for ut nån vecka efter, packade med flytvästen och bikinin så skulle Mio få gå på "Maddes simskola".. Så jag simmade med honom, och han va jätte duktig.. Nu simmar han som en gud.. =)
Och så fort jag dök under vattnet så kom Mio i 200knyck och skulle hjälpa mamma upp.. Min fina, duktiga prins.. <3

Sen for min mamma till gotland så då passade vi på att låna deras hus.. Och hundarna älskade det.. Dom var ute från typ 10.00 på morgonen och vi fick inte in dom förrns vid 24-tiden på kvällen.. Då sov dom så gott så.. Hundarna provade på studsmattan där, jumjum ÄLSKADE det.. Mio vart bara arg på den som gjorde att "marken" studsade för honom.. Nellie ÄLSKADE det hon med.. =)

Sen har Mio vart på en utställning.. Det gick väl inte så jätte bra för honom. Han ville inte trava. Men det va nog pga av att han hade öroninflammation.. Men den är borta nu.. =) Så vi har anmält Mio till en till utställning nu i Augusti. =) Mios bror vart BIM med CERT den dagen.. STORT grattis.. Himla kul att en av valparna tog det.. Caplin "Komandorans Fernando" endast 9 månader och 4 dagar. Inte illa Pinkat.. =)
Sen ställde vi upp i uppfödar klass med 2 syskon till Mio och en halvsyster.. Och då fick vi HP.. Men vi stannade inte kvar till finalen. En riktigt lyckad dag...

Bildbevis på att min pojke simmar..


Simmar på till mamma..


Den här är inte den bästa bilden, men jag älskar den av nån anledning..


Nellie, Jumjum och Mio har dragkamp med en boll..


Mio jagar jumjum..


Här ser man storleks skillnaden på Mio och Jumjum..


Men lika kul har dom fast det är sån skillnad..


Jumjum stor trivs på studsmattan..


Så lycklig han va..


Han till och med låg kvar när Crille studdsade med honom.. haha


Det va allt för den här dagen.. Kram på er alla..!!!


Fredag, kan mastiffer inte simma?

haha inte Mio iaf.. Han är så söt min lilla pojke..!! I onsdags åkte jag och staffan med hundarna för att låta dom bada lite.. Och dom ÄLSKAR det.. Jumjum for som en jehu ut i vattnet och simmade och Mio efter.. Dock simmade inte Mio, när fotfästet försvann sjunk han som en gråsten..!! Japp, han sjunk till botten typ.. Tack och lov hade vi flexikoppel på han så vi drog upp honom och trodde att han skulle vara rädd för vattnet.. Men icke icke... Han for ut igen.. Och sjunk igen.. Hmmm.. Ja han fick plaska där han bottnade och nu blir det att köpa en flytväst till herr Mastiff så ska han få gå på Maddes simskola.. Japp, jag lär nog simma med hunden så han inte sjunker eller nå liknande..

Mio som har tappat fotfästet...


Mio stackaren påväg upp.. Ja, jag fick dra upp han..


Mio vill verkligen efter jumjum, men matte satte stopp för lek på djupt vatten...


Jaga på torra land, säkrast för Mio det.. haha


Mio fick omkull broschan..!


Det va nog allt för idag, nu ska jag ned i tvättstugan.. Kram på er allihoppa..


RSS 2.0