Tillbaka???

Har funderat till och från om jag kanske ska börja blogga här igen och kommit fram till att jag saknar att blogga men vill inte blogga om Malou så här kommer jag mest skriva om hundarna, deras träning, kost och annat som rör hund.. Men först tänkte jag göra en kort uppdatering om vad som hänt sedan sist..

I Augist föddes vårat fina lilla Mirakel.. Malou kom en tisdag lucnh nästan 15 veckor för tidigt.. Men knappa 700gram välkomnades hon till jorden med en lång och jobbig resa framför sig.. Vi bodde i uppsala i 8 veckor och hundarna fick under denna tiden bo hos hundvakter och på pensionat..

I Oktober flyttades vi till västerås sjukhus och där bodde vi i 4 veckor.. Då fick hundarna bo hemma och vi turades om att vara med Malou och hundarna. Antingen var jag hemma eller så var staffan hemma med hundarna. Någon var alltid hos Malou..

I november fick vi äntligen komma hem och börja vårt nya liv, men våran fina dotter och hundarna.. Hundarna tog den nya flockmedelemmen men bravur och dom älskar henne över allting annat.. Mio och Malou har en riktigt speciell relation och Mio skulle skydda Malou med sitt liv om det så behövdes... Malou hade fortfarande syrgas när vi kom hem. (Malou är lättare lungsjuk)

I December vart Malou kvitt syrgasen och sedan den 20:e december har hon inte haft syrgas en enda dag. Nu under vintern hände inte mycket med hundarna.. Med en lungsjuk dotter är man inte ute så mycket i minusgraderna så dom fick stå ett steg åt sidan denna vintern.. Men dom har inte klagat utan dom har njutit av att mysa med familjen samlad hemma igen.

I Januari renoverade vi köket helt. Målade om tak, lister och sånt, tapetserade och lade nytt golv.. Dock var det en firma som gjorde detta och ej vi.

I Februari röntgades Mio med det fina resultatet B höfter och fria armbågar..

I April ställdes Mio ut för första gången på ett år och vart andra bästa hane med CK och CERT.. Denna dagen ställde jag även min kompis St bernhards tik som fick ett excellent..! FInaste Nova.. <3

I Maj döptes Malou och den största fokusen låg på Malou och hennes dop. Planering, bakning, inbjudningskort osv..

I Juni var det Mastiff specialen och en utställning.. Båda dagarna vart Mio andra bästa hane med CK och reservcert..

Mio har jag börjat köra rallylydnad med och han älskar det.. Vi brukar även försöka hinna med en ringträning då och då.. Annars är det det gammla vanliga här hemma. Långpromenader, åka inlines, drag weight, lydnad och mys..


RSS 2.0