Ny dag, nya tag..

Japp, försov mig i morse, men inte så illa att jag kom försent.. Försov mig så jag inte hann sminka mig eller äta frukost, utan hundarna fick sin promenad och sen mat, sen vart det till att springa till bussen.. hehe.. Trött som få va jag.. Men det va verkligen värt att få sova lite extra, för jag har vart pigg hela dagen..! =)

När jag kom hem så kom staffan in till stan och mötte mig med hundarna, deras selar och kedjor.. Så mötte jag och hundarna upp Veronica i spåret, jumjum och Nellie fick dra kedjor runt elljus spåret och det gjorde dom fin fint.. Mina duktiga änglar.. Även Raisho fick prova dra, och han va JÄTTE duktig.. Jag vart väldigt imponerad över killen.. Helt oberörd gick han med sina 5 kg..!! Jag kan ju säga att det gick bra mycket bättre än förväntat..! Sen fick han prova 10 kg och det vart ingen skillnad.. Han bara gick på som ingenting.. Så nu jäklar ska Veronica med och träna..!! Nu finns det ingen återvändo.. haha

Väl hemma igen (20.00) så vart det att diska, ge hundarna mat och nu slö kollar jag lite på efterlyst och skriver blogg.. Nu ska jag umgås lite med min älskade fästman.. <3
Ha det så bra allihoppa.. !


Desperate Housewife

Japp, om tio minter börjar det.. =) Eller jag tror det e två sista avsnitten som gick förra gången, så man får en lite "refresher".. haha...

Idag åt vi på resturang med några klasskompisar, gott och otroligt trevligt.. Sen har vi jobbat med projektarbetet idag, och även fått ett till.. hua...!! Inte lite att göra.. haha.. Men det e bara kul..

Hundarna har inte gjort mycket idag, jumjum har fått springa på löpbandet, sigge med.. Men Sigge fick bara prova eftersom han inte vågat innan.. Men idag var han modig nog att springa lite.. Duktiga lilla killen.. Jumjum pinade på bra tills jag tyckte det va nog.. =) Sen va det Nellies tur att motionera, vi lekte på tomten.. =)

I morgon blir det en DW promenad i spåret, tänkte höra om Nanna och barnen ville med.. Så får Nellie och jumjum lite sällskap av Asta.. =) Kram på er allihoppa som läser!


sådär

Då har dagen gått då, sitter i soffan och pratar i tele med underbara Suzzie...! Jag har nog lyckats med det jag ska göra idag.. Så jag är nöjd med dagen, pratade en stund med min snöflinga Bodil idag och Suzzie med lite tidigare...! Sen gick jag ut och drog lite med Nellie, JumJum och Sigge.. Alla tre drog på fint och det vart en längre promenad med lättare vikter.. Sen direkt efter tog vi en prommis så dom fick rasta av sig lite granna..! Sen vart det hem och plugga lite och laga lite mat.. När staffan kom hem åt vi mat, staffan tog en prommis med Sigge sen åkte vi in till Sala.. Jag skulle ha WP träning och staffan hockey träning..

Jag va inne en timma innan träningen så jag gick en promenad med hundarna och sen tränade jag lydnad med Nellie.. Fria följer sitter rätt bra nu.. =) Hon gick bra nästan hela tiden, måste träna helt om svängar eller vad man kallar det.. Sen körde vi läggande under gång, och det gick sådär.. Måste ta i med rösten och ibland ge dubbel komando.. Men det e bara köra vidare.. Sen körde vi inkallning med läggande och det gick som läggande under gång.. Min lilla skrutta.. Sen vart det DW i spåret med jumjum och Magda.. Magda är verkligen en helt ny hund, hon pinade på nästan hela spåret med 10 kg.. Inga som helst problem.. Brevid henne gick nellie och pussades emellan åt.. Och innan träningen så ville damerna leka, men jag hade händerna fulla så det gick inte idag. =( Jumjum skötte sig utmärkt och jag är jätte nöjd... (Magda är en hund i gruppen).. Sen fick magda köra lite vagn och det gick som vanligt jätte bra. Hon har verkligen visat fram fötterna nu och jag tror ni kommer få många fina tävlingsår med henne.. =)

När vi kom hem stod det två polisbilar vid vår uppfart, varav ena va en hundpatrull.. Nyfikna jag håller på att dö av nyfikenhet ju. Men antar att jag fåt vänta tills onsdag innan jag får veta nått.. Då lär det nog stå i tidningen.. Nu ska jag plugga lite mer, sen kolla lite på tv.. Skriver mer i morgon..!! Kram på er alla söta..



Hej hej..

Då var det en ny dag då.. Idag ska jag plugga, träna hundarna och bara må gott tänkte jag, vilket innebär god men nyttig mat.. 2 av 3 hundar sover för tillfället.. Tänkte skirva om hur Europa Mästerskapen gick...

När vi kom fram till Jönköping i Lördags så vart vi tvunga att gå och väga in oss på direkten, JumJum slutade på 30,4 kg.. Helt okej enligt mig, men jag trodde han skulle bli bland dom minsta i hans viktklass, men ack så fel jag hade, han vart näst störst.. haha.. Sen vart det veterinär besiktning, de delen gillar inte jumjum med tävlingar, för då klämmer veterinären på hans tassar.. Men jumjum gillade den här veterinären mycket så det va inga problem alls.. =) Han va frisk som en nötkärna.. Nu va klockan kanske 08,45 och det började från lätt viktarna till tungviktarna, så det vart en lååång väntan förmig och jumjum.. Men när det väl var dax att tävl så var jumjum pigg och alert.. Han gick in och började på ca 500 kg och drog på som ingenting min pärla.. =) Det hela slutade på 1076 kg och där tackade vi för oss för han kämpade på fint, jobbade in i det sista och det är så jag vill att han ska göra.. Så då va jag nöjd och vi slutade på en tredje placering.. Min duktiga kille..

En kort sumering av året, han vart två på svenska mästerskapen, trea på Europa mästerskapen, på sommar campen kom han etta och vart bästa tungvikts hunden, i örebro kom han tvåa.. Med andra ord kan jag säga att jag är nöjd med tävlingsåret..

Här kommer lite bilder på mina guldklimpar..!! Jumjum






Nellie drar.. =)










ny blogg då..

Nu blogg nu pga av att den andra strulade så himla mkt.. Så nu ska jag fortsätta min trevliga bloggning..

Kan ju göra en liten pressentation av mig själv då.. Jag är 21år och pluggar för tillfället (dock bara till december).. Jag har två helt underbara hundar som jag tränar och tävlar med i Weight Pull.. Tränar även lydnad, spår och freestyle med dom.. Men har inte hunnit tävlat i det ännu, om jag någosin kommer det.. Men vill iaf  få mod till att tävla i Lydnad.. Annar så läser jag mkt om hundar, träning, anatomi, kost osv.. Eller så finner ni mig bakom kameran..!

Hundarna:
Jumjum är en 3,5 årig Pitbull blandras.. Han tränar och tävlar jag flitigt med.. Han är en toppen hund att träna och har allt jag önskat mig i en träningskompis.. !! Den ultimata träningshunden helt enkelt..! Han otroligt social mot familjen, dock väldigt osocial mot främlingar...

Nellie är en renrasig American Staffordshire Terrier tik på 2 år.. Hon kör jag mest lydnad och spår med... Och det funkar sådär, hon är inte så mkt driv och motivation till att träna.. Lite mer av en soffpotatis.. hehe.. Men hon e ganska söt ändå.. haha.. Hon är godheten själv och älskar alla hon träffar, människor och hundar, katter och andra djur..!! Allting är värt att älskas tycker hon.. Skriver mera i morgon..


Nu ska jag kolla på komisarien och havet..!! Superbra filmer som går på Tv.. =)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0