Full vecka..

Ja jag har haft fullt upp i vecken så har inte riktigt hunnit skriva något ännu.. Jag har tränat med Nellie 4dagar, alltså dragit 4 dagar.. Och hon är riktigt pigg på det.. Hon drar sin egen vikt så jag e riktigt nöjd.. Dock ska jag nog köpa lite fler småkedjor att öka med i morgon.. För hon går alldeles för snabbt med sin egna vikt.. Och med hennes attityd nu så hoppas jag kunna tävla henne i sommar, till Sommar Kampen om inget kommer iväg för våran träning... Men jag ser possetivt på det här och ser en ljus framtid för Nellie.. =) Jumjum har fått dragit 2ggr i veckan.. Det skulle ha vart en gång till men va så trött så det vart bara 2.. Men bättre än ingenting iaf.. Eftersom han bara motionsdrar så är det okej för min del.. Han drar 50% av sin vikt.. Dock beror detta på att jag har blivit av med Kedjor så jag har inte tillräckligt till båda två.. =((

Sen så har jag vart på en kurs i veckan, som även håller på nästa vecka och veckan efter det osv.. Ja den kan bli 20 veckor lång.. haha..

Jag och staffan har myst massor, tagit hand om varann och verkligen vårdat våran relation.. <3 Vi har vart ut och ätit, kollat på film tillsammans, shoppat lite och bara njutit av varann.. Och det är underbart.. jag är så lycklig, världens lyckligaste.. Jag är så kär, lycklig och trygg.. Just nu leker verkligen livet.. !!

I fredags va vi hos min mamma och låtsaspappa och åt middag.. Dom bjöd på tre rätters middag som va otroligt god.. Först fick vitlöksbröd med ägg, räkor, rom och nån god röra till förrätt.. Skulle kunnat äta mig mätt på det.. haha.. Sen vart det hasselbackspotatis med pepparsås och fläskfile.. Riktigt smarrigt det med.. Och till efterätt fick vi jordgubbspaj.. Behöver jag säga att vi rullade från border ?? haha.. Det vart en jätte mysig kväll och jag ser fram emot att mysa snart igen.. <3

Nej nu ska jag mysa lite med mannan i mitt liv och mina tre juveler.. Sov så gott allihoppa..!!

Borta bra men hemma bäst...

Sådär, nu har jag vart hemma i några dagar och har tid att blogga.. Borta bra men hemma bäst stämmer ganska bra det.. haha..Har haft en sjuk hemlängtan dock är jag evigt tacksam att jag fick vara med i göteborg..

När jag kom hem fick jag 2 pressenter av min älskade fästman.. Han hade köpt en Peak tjocktröjja och ett par Peak mjukisbyxor.. Min älskade fina Staffan.. Jag vart jätte glad och kläderna satt jätte bra.. Han kan min gubbe.. =))
Sen så hade han fixat lite i sovrummet.. Man kanske skulle vara borta lite oftare och bli såhär bortskämd ?? haha...

När jag kom hem så tog vi det bara lugnt, kollade på film, mös och bara tog hand om varann.. Som jag längtat efter Staffan.. Och i fredags så kollade vi på film, käkade lite gott och mös igen.. haha.. I lördags fick Staffan nå infall att vi skulle till Barkaby Outlet och shoppa så vi for dit. Och sen dom byggt om E18 till Stockholm så år det riktigt fort, under timmen.. =) Vi hittade inte så mycket på Outleten. Eller jo ett spel inköptes.. Ett sällskapsspel som heter "Absolut överrens".. Riktigt roligt.. =) Sen så vart det IKEA och där inhandlades lite nya glas, en del till sängen, nån låda och lite annat små skit.. Men ack så nödvändigt.. haha.. På lördagkvällen åkte vi till Isa och Kim och käkade Tacos och spelade Absolut överrens.. En mycket trevlig och rolig kväll må jag säga.. Tackar för det.. =))

Annars har jag bara pulat lite här hemma.. Städat, motionerat hundarna, lek med hundarna, klippt klor som inte blivit rörda när jag va i Göteborg (ack så långa dom va suck) och annat vardagspyssel.. Nej nu ska jag snart borsta tänderna och sedan blir det sängen.. Ska upp i tid i morgon och ner på stan på ett möte.. Sedan hem och träna hundarna.. Tänkte att Nellie och Jummie ska få dra lite och sen köra lite Lydnad med Mio...

Kram och godatt på er alla..!!

Ojjj nu va det länge sen.. (VARNING KÄNSLIGA BILDER)

Nu va det jätte länge sen jag skrev.. Men jag fattar noll och vad jag har försökt skriva från mobilen men jag e helt enkelt inte tillräckligt tekninsk.. haha.. Först va vi i sälen två veckor.. Staffan åkte skidor och jag vart jätte sjuk och låg bara i stugan, kunde knappt komma upp ur sängen på en vecka.. Hade urinvägs infektion som vägrade ge med sig och började vandra uppåt och så lunginflammation.. Inte alls kul.. Hostade, spydde, kissade och grät.. Tack och lov har jag mina tre juveler som låg och tröstade mig.. Staffan hade iaf kul och när jag väl va uppe på benen hade jag det jätte trevligt.. Hundarna älskade vistelsen och dom sprang lösa hela tiden och lekta i snön.. Dom njöt i fulla drag av sälen vistelsen..

Sen kom jag hem från Sälen tvättade jag och sedan åkte jag, mamma och Jesper till Göteborg.. Jesper har nu gjort sin första stora hjärtoperation så vi har vart på sjukhuset i två veckor nu.. Två tuffa och tunga veckor.. Många stora tårar har rullat ned för kinderna.. Men operationen gick bra, dock vart det lite komplikationer så det vart en till lite mindre operation där dom fick gå in och tömma hjärtsäcken på blod. Det vart en liten blödning när dom drog ur peacemaker sladdarna ur hjärtat..

Har en riktig hemlängan nu och saknar min älskade man nå otroligt mycket och så saknar jag hundarna så det är sjukt.. Vill bara hem och mya med alla nu... Pussas med Mios jätte läppar och mysa in mig i allt skin, ha Nellie nära mig i sängen och min älskade randiga tiger Jummie.. <3

Slänger in lite bilder från våran vistelse här i Göteborg.. VARNING FÖR KÄNSLIGA BILDER!!


Jag och Jesper på röntgen en dag innan operationen..


Jag i väntrummet på inskrivningen..


Jesper nyduschad innan operationen den 10:e januari..


Jesper innan han vakna efter operationen.. <3


Här har han fått komma ned på avdelningen och är så pigg så han fått en isglass.. =))


Jeppe med sina två Nallar han fick av mig och Lina.. <3


Sådär, det där är bilderna jag har för den här gången.. I morron kommer det nog upp lite få bilder från Sälen som jag ha ta innan jag vart jätte sjuk.. Kram på er alla söta..



RSS 2.0