Måndag och städdag

Idag har jag vart riktigt effektiv här hemma.. Jag har tvättat halva dagen, dammsugit, skurat golven, diskat och pratat telefon.. Plocka lite här hemma och vart ut med sopporna.. !! Så idag ligger jag på plussidan.. =)

I lördags vart jag sittandes framför tv:n hela dagen och kollade på kungligt bröllopp.. =) Men inte fick jag se roxette.. Nej dom spelade nog på efterfesten.. SUCK, jag som ville se dom... Men men.. Idag har det vart ganska lugnt för hundarnas del.. Skulle ta lite huvudkort på Mio, men dom vart bara halv danna..
Ska försöka lura med husse till vattnet och ta lite bilder på alla hundarna.. Det blir så himla fina bilder med vatten som bakgrund.. =)

I morgon kommer Veronica och hennes dotter hit och hälsar på, det kommer bli himla trevligt.. =) Och så kommer min lillebror och ska sova här.. Det är himla mysigt när han kommer hit och sover här.. Och så passar det perfekt nu när staffan jobbar kväll, då får jag och hundarna lite sällskap.. =)

Nej nu ska jag ta en snabbdusch och sen sova.. Sov så gott allihoppa..=)








Postat av: Lotta

Gud vilken snygging han har blivit!!

2010-06-22 @ 01:03:26
URL: http://lotta1990.blogg.se/
Postat av: Suzzie

Nu är ju frågan den: är det Mio som är liten eller halsbandet som är för stort...? hihi! Himla fina bilder på en tokigt fin mastiff! Kramar

2010-06-22 @ 12:47:05
URL: http://armon.blogg.se/
Postat av: Madde

Det e nog halsbandet som är lite stort.. Vi hittade det på utställning för 35 kr, och då fanns det bara i storlek 80 som mio kunde ha... Så det fick bli det.. =)

2010-06-22 @ 17:59:10
URL: http://johlinz.blogg.se/
Postat av: Hanna

vilka fina bilder på Mio =)

2010-06-23 @ 20:47:12
URL: http://ettvardagsliv.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback