tuff helg..

Full fart hela helgen kan man väl säga.. Eller fredagen vart lugn, jag låg hemma och kollade på tv med jyckarna.. Åt lite godis och hade det mys.. Medans staffan var på spelkväll med några jobbar kompisar, tror han hade jätte kul för han kom inte hem förrns efter 01-tiden.. Ja va vaken, men somnade ganska snabbt när staffan kom hem..

Lördagen gick vi upp tidigt för att åka till örebro och hälsa på en kille som va intresserad av Sigge, så vi träffades och lät Sigge och hans hane träffas.. Dom lekte på ute och hade kul, sen for vi till karlskoga för att se ifall hundarna funkade lika bra inne, men det gjorde dom inte tyvär..=/ Till en början gjorde dom det, men började bråka lite efter ett tag.. Sen begav vi oss hemmåt.. Sigge med oss hem, vi disskuterade och sa att eftersom det inte funkade klockrent och pojkarna nästan va lika gammla så letar vi vidare..

Söndagen så va det först WP träning, Det va Jumjum, Nellie, Magda och Chabo som tränade.. Vi körde backträning och alla 4 hundarna va super duktiga.. =D Knatade på i backen och ingen hund krånglade.. Dom fick jobba på bra och jag tror alla 4 hundarna va nöjda efteråt.. =) Efter träingen for vi till Pappa's Mormor som fyllde 85 år..!! Grattis.. Hon bjöd på lunch, sen tårta och kaffe...!! Mycket trevligt, att träffa gammla släktningar som ja inte träffat på säkert 10 år... !!

Nu ligger jag i sängen och skriver..!! Ska snart ut med hundarna, sen in till stan och fixa lite ärenden.. Skriver mer sen..!!
Sigge nybadad.. =)


Jumjum Nybadad...

Ha det så bra alla söta..!





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback